Schuilt er in jou een Cloud consultant?

Volg onze cloud opleiding van 4 maanden en ga daarna aan het werk bij Sentia!

Meld je aan voor een infosessie en kom er achter!

voor iedereen toegankelijk, Geen vooropleiding nodig

specialiseer je in de diensten van amazon webservices en microsoft azure

Gratis, met behoud van uitkering en met baangarantie!

Start na afronding direct in een baan als Cloud Engineer/ Consultant bij Sentia!

Leren te leren en peer learning

Tijdens de cloud opleiding leer je te leren en leer je met én van elkaar. Er is daarnaast speciale aandacht voor soft-skills en het curriculum is project based en ontwikkeld samen met AWS, Azure en Sentia.

Traineeship

Na afloop van de opleiding start de traneeship bij Sentia. Maar met ruimte om te leren en zichzelf te ontwikkelen. Traineeship inclusief: career buddy, expert coaching, alumni community en extra leercontent.

Hoe werkt het?

INfosessie

Tijdens de infosessie maak je kennis met TechGrounds en krijg je antwoord op al jouw vragen. Ben je nog steeds geïnteresseerd? Dan nodigen wij je daarna uit voor de tryout. 

Selectie

Tijdens de selectie maak je diverse opdrachten, kom je er achter of een Cloud carrière bij je past en doe je sollicitatie gesprekken met Sentia om erachter te komen of het een match is. Zien wij in jou de juiste motivatie en is het een match bij Sentia, dan mag je de opleiding starten!

opleiding

Gedurende de opleiding zullen de learning coaches jouw begeleiden in je studiepad! Je behaalt je eerste twee Azure of AWS certificaten (afhankelijk van de baan waarin je gaat starten) en leert de nodige soft skills. Er zijn maandelijkse voortgang check-ins met je learning coach en met Sentia.

Aan het werk

Na succesvolle afronding van de opleiding ga je aan het werk bij Sentia! Je start direct met een volwaardig arbeidscontract en je gaat aan het werk als Cloud Engineer/ Cloud consultant.

Wat is Salesforce eigenlijk?

Salesforce is het nummer 1 platform voor customer relationship management (CRM) van de wereld. Het is een service as a software (SaaS) – wat betekent dat het een cloud-computing-, softwaredistributie model gebruikt dat applicaties host en deze online beschikbaar maakt. Salesforce is één grote database met veel verschillende lagen. Het optimaliseert elk bedrijfsproces waarbij klantinteractie plaatsvindt, zoals marketing, sales, commerce en klantenservice en nog veel meer.

Meer weten? Lees het volledige artikel via deze link.