Schuilt er in jou een developer?

Meld je aan voor een infosessie en kom er achter!

voor iedereen toegankelijk, Geen vooropleiding nodig

specialiseer je in front-end, back-end, WordPress of testing

Gratis en met behoud van uitkering

Na afronding binnen 6 maanden een baan als developer

Leren te leren en peer learning

Tijdens de webdevelopment opleiding leer je te leren en leer je met én van elkaar. Er is daarnaast speciale aandacht voor soft-skills en het curriculum is project based en ontwikkeld samen met tech partners.

Traineeship

Bij de opleiding tot webdeveloper leer je de basis van programmeren met o.a. HTML, CSS en Javascript. Specialiseer je daarna in front-end, back-end of testing. Daarna start je binnen 6 maanden met een traineeship van 6 maanden. 

Hoe werkt het?

INfosessie

Tijdens de infosessie maak je kennis met TechGrounds en krijg je antwoord op al jouw vragen. Ben je nog steeds geïnteresseerd? Dan nodigen wij je daarna uit voor de tryout. 

Tryout

Tijdens de try-out maak je diverse opdrachten en kom je er achter of deze opleiding echt bij je past. Zien wij in jou de juiste motivatie en potentie om te leren dan wordt je geselecteerd.

opleiding

Gedurende de opleiding zullen de learning coaches adviseren welke richting het beste bij je past. Dat kan bijvoorbeeld zijn fullstack-, front-, of backend developer. 

Traineeship

Na succesvolle afronding van de opleiding volg je een traineeship bij een van onze werkgevers partners. Je gaat binnen 6 maanden aan de slag als IT-er in een functie met goede doorgroeimogelijkheden!

Wat is Salesforce eigenlijk?

Salesforce is het nummer 1 platform voor customer relationship management (CRM) van de wereld. Het is een service as a software (SaaS) – wat betekent dat het een cloud-computing-, softwaredistributie model gebruikt dat applicaties host en deze online beschikbaar maakt. Salesforce is één grote database met veel verschillende lagen. Het optimaliseert elk bedrijfsproces waarbij klantinteractie plaatsvindt, zoals marketing, sales, commerce en klantenservice en nog veel meer.

Meer weten? Lees het volledige artikel via deze link.