Omscholing naar een duurzame IT-carrière

Techgrounds Academy biedt opleidingen die direct leiden naar een IT-baan met volop doorgroeimogelijkheden. Je opleiding wordt betaald door je toekomstige werkgever of uitkeringsinstantie.

Wat doen wij?

Opleiden

Je hebt je hele carrière profijt van ons met werkgevers samengestelde curriculum. Het is altijd up to date en sluit volledig aan bij je baan.

Job matching

We koppelen je met werkgevers in jouw regio. Bij een wederzijdse klik kun je direct nadat je je opleiding hebt voltooid, aan het werk.

Coaching & ondersteuning

Onze learning coaches helpen je om zelfstandig te functioneren én leren als professionele IT’er en blijven beschikbaar bij je onboarding.

Past de Academy bij jou?

Ooit een ander profiel gekozen? Geen punt, wij kijken niet naar je diploma's.

Misschien wil je stoppen met ondernemen en een stabiele baan in loondienst.

Of je vindt je huidige baan niet meer leuk en wilt switchen naar iets anders.

Wellicht heb je momenteel geen baan en wil je zo snel mogelijk weer aan de slag.

Je kan wel wat extra hulp en begeleiding gebruiken op jouw pad naar je IT-carrière.

De benodigde skills wil je leren en daarnaast ben je een echte doorzetter.

Wat doen wij voor jou?

We bieden je een duidelijk en gestructureerd omscholingspad. Eerst helpen we je met Pathways met het vinden van de baan en opleiding die écht bij jou passen. Als dat een kosteloze Techgrounds Academy opleiding is, streven we naar een match met een werkgever in jouw regio. Indien dat lukt, start je met je opleiding en krijg je in korte tijd een solide basis van hard én soft skills. Indien gewenst kunnen wij je daarna helpen als je wil upskillen.

Twee Techgrounds alumni
Omscholers tijdens een sessie

Wat ga jij doen?

Je bent proactief en neemt de verantwoording voor jouw opleiding en loopbaan. Je leert zelfstandig te leren, samen met je studiegenoten. Door ons met werkgevers samengestelde curiculum bouw je professionele vaardigheden op. Vervolgens behaal je de juiste certificaten, ga je aan het werk bij je werkgever.

Hoe werkt jobmatching?

Allereerst koppelen we je met werkgevers in jouw regio, die bij jou passen en die zoeken naar iemand zoals jij.  Dat moet uiteraard wel wederzijds klikken!

Vervolgens hebben onze werkgevers-partners een aangepast recruitmentproces voor je.
De werkgever begeleidt je tijdens je opleiding én het inwerken.
Tot slot bieden wij job coaching tijdens je onboarding (de 1e periode van je baan).

Meld je aan voor de infosessie

Wil je de eerste stap zetten of eerst gewoon wat meer info krijgen? Meld je vrijblijvend aan voor de infosessie.

De opleidingen van Techgrounds

We verleggen onze focus van opleiden met de Academy, naar Employability.
Techgrounds Employability is jouw brug tussen je IT-certificaat en het vinden van een IT-baan.

Lees meer over hoe we je kunnen helpen bij het vinden van een IT-baan in de blog

Tech Support

Word professioneel probleemoplosser, vraagbaak én redder in nood met dé instapbaan in IT.

Duur: 6 weken, fulltime

Cloud Engineer

Een Cloud Engineer analyseert, automatiseert en ontwikkelt oplossingen met AWS/AZ-900.

Duur: 4 maanden, fulltime

CRM Professional

Een CRM Professional optimaliseert CRM-systemen en koppelt business aan technologie.

Duur: 10 weken, fulltime

“Ik zit nu in mijn nieuwe huis. Dat kon ik kopen door mijn nieuwe IT-carrière.”

“Niet alleen heeft deze trainingsgroep mijn Salesforce vaardigheden verbeterd, maar ik heb ook veel soft skills geleerd zoals hoe te communiceren en hoe jezelf te uiten. Dit is voor mij een zeer belangrijk onderdeel in je gehele carrièretraject.” – Rachana (28)

“Niet alleen heeft deze trainingsgroep mijn Salesforce vaardigheden verbeterd, maar ik heb ook veel soft skills geleerd zoals hoe te communiceren en hoe jezelf te uiten. Dit is voor mij een zeer belangrijk onderdeel in je gehele carrièretraject.”
– Rachana (28)

“Techgrounds is meer dan een manier om zelfstandig leren te leren: naast kennis zijn normen, waarden en de manier van werken voor een bedrijf minstens zo belangrijk. Het warme bad dat Techgrounds heet zal samen met de mede-deelnemers altijd een plekje in mijn hart hebben.”– Barry (47)

Techgrounds is meer dan een manier om zelfstandig leren te leren: naast kennis zijn normen, waarden en de manier van werken voor een bedrijf minstens zo belangrijk. Het warme bad dat Techgrounds heet zal samen met de mede-deelnemers altijd een plekje in mijn hart hebben.– Barry (47)

“Je moet niet bang zijn om een andere keuze te maken. Ook al ben je 40 of ouder. Ga jezelf niet in de weg zitten om iets op te pakken. Ga wel op ontdekkingstour, onderzoek je volgende stap, lees erover. Je bent één klik verwijderd van het wel of niet weten. Investeer in jezelf!”– Jamal (33)

“Je moet niet bang zijn om een andere keuze te maken. Ook al ben je 40 of ouder. Ga jezelf niet in de weg zitten om iets op te pakken. Ga wel op ontdekkingstour, onderzoek je volgende stap, lees erover. Je bent één klik verwijderd van het wel of niet weten. Investeer in jezelf!”– Jamal (33)

“Ik heb mij omgeschoold vanuit de gehandicaptenzorg naar een baan in de IT. De opleiding was een hele reis. Een verandering naar een compleet nieuwe wereld. Het was ontzettend leuk om samen met anderen te leren, en om te ontdekken wat Salesforce mij en anderen kan bieden.” – Christel (37)

“Ik heb mij omgeschoold vanuit de gehandicaptenzorg naar een baan in de IT. De opleiding was een hele reis. Een verandering naar een compleet nieuwe wereld. Het was ontzettend leuk om samen met anderen te leren, en om te ontdekken wat Salesforce mij en anderen kan bieden.” – Christel (37) 

Techgrounders werken voor

Techgrounders
werken voor

Het aanmeldproces

Selectie
12 dagen

Om je te kwalificeren, is het verplicht om minimaal het Pathways Deep Dive-programma te voltooien. Dit maakt deel uit van ons selectieproces, waarna je een duidelijk loopbaanplan hebt en weet welke opleider en opleiding het beste bij je passen.

Als je zeker weet dat een Techgrounds Academy opleiding bij jou en je carrièrewensen past, kun je je kwalificeren. De kwalificering gaat altijd via Pathways. Diploma of vooropleiding is niet nodig. Je moet wel een Q1000 test doen om aan te tonen dat je minstens MBO4 werk- en denkniveau hebt.

Deze oriëntatie & selectie bieden we kosteloos aan, via RMT/WSP, UWV of werkgever.

Matching
12 dagen

Vervolgens stellen we je voor bij werkgevers in jouw regio en organiseren we matchingsdagen. Tijdens dit sollicitatietraject werken we samen naar een wederzijdse match met een werkgever. 

Opleiding

Als we voor de opleding nog geen werkgever voor je hebben gevonden, gaan we daar tijdens de opleiding mee verder en krijg je extra sollicitatietraining en begeleiding. Ondertussen ontvang je een opleiding die naadloos aansluit op wat de praktijk van je gaat eisen en betaalt de overheid je opleiding.

Werk

Hoewel een opleiding op zichzelf leuk is, heeft het weinig zin als het niet tot een baan leidt. Voor ons hoort een baan vinden die bij je past, onlosmakelijk bij je omscholing. Daarom zijn al onze opleidingen mét job matching. Als het voor en tijdens de opleiding nog niet is gelukt, gaan wij vol energie verder om je tot 1 maand na de opleiding met een werkgever te matchen. We blijven je tijdens je onboarding begeleiden.

Meld je aan voor de infosessie

Wil je de eerste stap zetten of eerst gewoon wat meer info krijgen? Meld je vrijblijvend aan voor de infosessie.

Heb je nog vragen?

Mail ons

Onze Ulviye zit klaar om al je vragen te beantwoorden. Mail ons via aanmeldingen@techgrounds.nl 

Online infosessie

Na aanmelding voor een opleiding geven we eerst een uitgebreide infosessie, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Je kunt je voorkeur voor een datum opgeven bij de aanmelding.

App je vragen

Onze Joca zit er klaar voor om antwoord te geven op al je vragen. Let op: Je kunt niet bellen! Klik rechtsonder op het Whatsapp icoontje.

⭐️ Groot nieuws van Techgrounds! ⭐️

We verleggen onze focus van opleiden met de Academy, naar Employability. Techgrounds Employability is jouw brug tussen je IT-certificaat en het vinden van een IT-baan.

100% Online – Zelfstudie – Met coaching

Lees meer over hoe we je kunnen helpen
bij het vinden van een IT-baan in de blog

Meer weten of heb je vragen?
Stuur een mail naar contact@techgrounds.nl