Schuilt er in jou een salesforce developer of consultant?

Meld je aan voor een infosessie en kom er achter!

TechGrounds en Salesforce hebben een unieke samenwerking met 40+ werkgeverspartners

voor iedereen toegankelijk, Geen vooropleiding nodig

specialiseer je in development, consulting of admin

Gratis en met behoud van uitkering

Na afronding binnen 6 maanden een baan als Salesforce IT'er

6 redenen om je IT-carrière in Salesforce te starten

TechGrounders werken bij o.a.

Hoe werkt het?

Leren te leren

Tijdens de Salesforce opleiding leer je te leren en leer je met én van elkaar. Er is speciale aandacht voor soft skills en daarnaast is het curriculum project-based en wordt het ontwikkeld met Salesforce en business partners. Zo heb je een leervermogen om je in je toekomstige carrière te blijven ontwikkelen.

Traineeship

Bij de Salesforce opleiding wordt je opgeleid tot Salesforce developer of consultant. Je leert de fundamentals van programmeren, Salesforce en hoe een CRM systeem werkt, met een specifieke focus op consultancy of development. Na de opleiding start je  in een traineeship die minimaal 6 maanden duurt.

INfosessie

Tijdens de infosessie maak je kennis met TechGrounds en krijg je antwoord op al jouw vragen. Ben je nog steeds geïnteresseerd? Dan nodigen wij je daarna uit voor de tryout. 

Tryout

Tijdens de try-out maak je diverse opdrachten en kom je er achter of deze opleiding echt bij je past. Zien wij in jou de juiste motivatie en potentie om te leren dan wordt je geselecteerd.

opleiding

Gedurende de opleiding zullen de learning coaches adviseren welke richting het beste bij je past. 

Traineeship

Na succesvolle afronding van de opleiding volg je een traineeship bij een van onze werkgevers partners. Je gaat binnen 5 maanden aan de slag als IT-er in een functie met goede doorgroeimogelijkheden!

Wat is Salesforce eigenlijk?

Salesforce is het nummer 1 platform voor customer relationship management (CRM) van de wereld. Het is een service as a software (SaaS) – wat betekent dat het een cloud-computing-, softwaredistributie model gebruikt dat applicaties host en deze online beschikbaar maakt. Salesforce is één grote database met veel verschillende lagen. Het optimaliseert elk bedrijfsproces waarbij klantinteractie plaatsvindt, zoals marketing, sales, commerce en klantenservice en nog veel meer.

Meer weten? Lees het volledige artikel via deze link.