Banenmarkt webdevelopers

Per direct zijn er 14 toptalenten beschikbaar voor de arbeidsmarkt. In de afgelopen 6 maanden hebben zij zich omgeschoold tot frontend of backend developer en nu zijn ze klaar om jouw IT-team te versterken.

Benieuwd naar wie het talent is? Op 11 november tussen 09.00 - 11.00 organiseren we een kosteloze, digitale banenmarkt waar je de developers kan ontmoeten! Via een korte videogesprek of chatgesprek kan je kijken of je iemand uitnodigt voor een sollicitatie gesprek. Zo makkelijk als dat.

Alvast een preview zien van het talent? Scrol snel door om hun profielen te zien! 

Enkele jaren codeerervaring waar ik mijn liefde en passie voor coderen heb gevonden. Onlangs mijn certificaat als Front-End Developer behaald. Uiterst gemotiveerd om mijn vaardigheden voortdurend verder te ontwikkelen en professioneler te worden. Voor nu gericht om als FrontEnd Developer aan de slag te kunnen gaan in HTML, CSS, Javascript, React.

Zie hier mijn portfolio

Chantalle

Front-End Developer

Als HTML-CSS bewerker ben ik gedreven om web-designs in leven te brengen tot in de fijnste details. Visuele creaties binnen web-design is wat mij motiveert om het beste uit mijzelf te halen en, om zowel mijn eigen doelen als de wensen van een klant/bedrijf te realiseren.

Zie hier mijn portfolio

Elias

HTML - CSS Specialist

Ik ben Maher en kom oorspronkelijk uit Syrië. Al woon ik nu al 5 jaar in Nederland en heb ik het taalniveau van b1, alleen ben ik mijn vaardigheden elke dag nog aan het verbeteren. Ik volgde een cursus met Code Matrix Master en er is een verband met MERN Stack en mijn studie in Syrië, deze was ook ict gerelateerd. Helaas heb ik deze studie door de oorlog niet kunnen afronden, en later ben ik als junior java back-end developer afgestudeerd bij TechGrounds.

Zie hier mijn portfolio

Maher

Back-End Developer

I am Ephrem, Web Graphic Designer / Junior Front-end Developer based in Amsterdam, Netherlands. I enjoy developing websites, resolving design problems & designing stunning graphics. I create successful responsive websites that are fast, elegant and user friendly.

Zie hier mijn portfolio

Ephrem

Web Graphic Designer

Van cultureel manusje-van-alles naar front-end developer? Jazeker, want ik ben een creatieve denker met een onderzoekend karakter. Het creëren van mooi ontworpen digitale omgevingen door middel van logica geeft me veel energie. Ik wil hier dus graag verder mee aan de slag.

Zie hier mijn portfolio

Manon

Junior Front-end Developer

Hallo, ik ben Adrienn uit Amsterdam. Ik ben een HTML/CSS Developer met een achtergrond in kunst en cultuur. Ik ben op zoek naar een plek waar ik mijn passie en creativiteit kan delen en mijn vaardigheden verder kan ontwikkelen.

Zie hier mijn portfolio

Adrienn

front-end developer

Hallo ik ben Ryno, een front-end developer met een achtergrond in videogame ontwikkeling die zich wil verdiepen in React. Kennis en vaardigheden verbeteren vind ik leuk, dus leer ik momenteel in mijn vrije tijd een nieuwe taal of speel ik een competitieve fighting game.

Zie hier mijn portfolio

Ryno

Web Developer

De maatschappij is de reden voor mij om dingen te creëren, door ze te observeren, te analyseren en te luisteren. Om voor klant tot eind gebruiker mooie dingen te creëren en zo het leven te verbeteren en te veraangenamen.

Zie hier mijn portfolio

Patrick

all-round designer & jr. front-end developer

Ik ben een front-end developer en ben er erg tevreden mee dat ik een richting heb gevonden waar ik gepassioneerd door ben. Ik hou ervan om mijn werk visueel aantrekkelijk te maken en technisch sterk. Ik kijk ernaar uit om in een team te werken en bijzonder werk te leveren.

Zie hier mijn portfolio

Leontine

Webdeveloper

I am a passionate and socially aware front-end developer with a drive to advance my career towards the new path I have chosen. I love creating cool pages, apps and interfaces with code, and working with people.

Zie hier mijn portfolio

Carmen

Front-end Developer

Mijn naam is Mitchell Nooitgedacht en in de zoektocht naar een nieuwe baan ben ik vooral opzoek naar een back-end functie. Een functie met doorgroeimogelijkheden en de kans om mee te werken aan diverse projecten. Back-end development is ook precies de kant die ik op wil vanwege de vele vaardigheden die hier gecombineerd worden. Hierbij hebben we het bijvoorbeeld over: Creativiteit, technische vaardigheden, problemen oplossen en het analyseren van de eisen van de klant. Bovendien ben ik nauwkeurig ingesteld en sta ik altijd open om nieuwe dingen bij te leren. Ik verbeter mij elke dag door online bij te blijven met ontwikkeling in dit vakgebied en door in de praktijk bezig te zijn met het bouwen van websites. Ik ben vertrouwd met de programmeertalen: HTML, CSS, Java , Kotlin. Hopelijk wekt dit uw interesses en kunnen wij elkaar snel spreken!

Zie hier mijn portfolio

Mitchell

BACKEND / JAVA DEVELOPER

Ik ben Justin Hartsink 34 jaar. En ik maak mooie producten voor het internet.

Buiten mijn technische vaardigheden zoals HTML,CSS & Javascript  breng ik een hoop positieve energie, doorzettings vermogen en extreme leergierigheid mee.

Zie hier mijn portfolio

Justin H.

Front-End Developer

My name is Frankie Heckman, designing websites is my passion, and I love learning new technologies to animation driven websites to create more creative and responsive websites. I’ve been learning in techgrounds for 6 months now and just finished. I’ve learned a lot and now I’m ready to go into front-end web development in the job market.

Zie hier mijn portfolio

Frankie

FRONT-END WEB-DEVELOPER DESIGN

Ik heet Izzet, woonachtig in Amsterdam met een achtergrond in bedrijfseconomie. Ik een sterk analytisch vermogen, en denk ik graag oplossingsgericht. Ik heb een passie voor het leren van nieuwe technologieën. Ik wil me graag specialiseren in Spring web applicaties.

Zie hier mijn portfolio

Izzet

Web & Mobile Developer

Wat is Salesforce eigenlijk?

Salesforce is het nummer 1 platform voor customer relationship management (CRM) van de wereld. Het is een service as a software (SaaS) – wat betekent dat het een cloud-computing-, softwaredistributie model gebruikt dat applicaties host en deze online beschikbaar maakt. Salesforce is één grote database met veel verschillende lagen. Het optimaliseert elk bedrijfsproces waarbij klantinteractie plaatsvindt, zoals marketing, sales, commerce en klantenservice en nog veel meer.

Meer weten? Lees het volledige artikel via deze link.