IT trainingen van één week

“Doe online en in groepsverband de basisvaardigheden op voor een nieuwe carrière als IT’ er”

De Trainingen

HTML/CSS

Bij deze training leer je de basis van HTML, CSS in combinatie met Bootstrap. Ook leer je hoe een beheerdersinterface (CMS) werkt en ga je aan de slag met een framework. De training vindt online plaats van maandag t/m vrijdag van 9 tot 12 uur en van 13 tot 17 uur maak je opdrachten.
Nu €499,-

IT fundamentals

Heb jij altijd al willen weten hoe een (wifi) netwerk werkt en hoe je die moet onderhouden en beveiligen? Met de training IT fundamentals leer je alle basis onderdelen van IT kennen. De training vindt online plaats van maandag t/m vrijdag van 9 tot 12 uur en van 13 tot 17 uur maak je opdrachten.
nu €499,-

Wordpress

WordPress is een gratis interface waarmee je eenvoudig maar professioneel websites kunt maken. Het is een zeer gewilde vaardigheid die gemakkelijk te leren is. De training vindt online plaats van maandag t/m vrijdag van 9 tot 12 uur en van 13 tot 17 uur maak je opdrachten.
nu €499,-

Online marketing

Heb jij altijd al interesse gehad in online marketing? Met deze training krijg je een introductie in Google Ads, SEO en leer je hoe je met Google Analytics meetbare marketing kan maken. De training vindt online plaats van maandag t/m vrijdag van 9 tot 13 uur en van 14 tot 17 uur maak je opdrachten.
nu €499,-

WAT KOST EEN TRAINING?

TechGrounds biedt IT-trainingen van één week aan waarin je de basisvaardigheden van IT leert. Binnen deze trainingen worden theorie, online materiaal en praktijkopdrachten gecombineerd. Een ideale manier om jouw kennis of skills uit te breiden en te updaten.

Een week training volgen kost slechts €500 excl BTW. Heb je eerst het Pathways programma gevolgd? Dan krijg je tijdelijk € 100 korting! Hetzelfde geldt als je meer dan één training volgt. Zorg dat je snel een keuze maakt uit de trainingen want er is een beperkte beschikbaarheid. 

IT-trainingen die je leren te leren

Een van de onderdelen die je leert tijdens de IT-trainingen zijn leren te leren en peer-learning. Dit zijn vaardigheden die gewenst zijn binnen ieder IT-team. Onze trainingen sluiten daarom goed aan bij een van onze vervolgtrajecten in IT.

En je leert de learning tools die IT’ers gebruiken

Bij elke training volg je een module in Trailhead, onderdeel van Salesforce. 

Het traject

Aanmelden

Meld je aan voor een van de 

trainingen 

Cursus

Volg gedurende één week

de training die jij hebt gekozen

Certificaat

Behaal een certificaat bij succesvolle afronding

 

Ga door!

Laat TechGrounds je 

adviseren voor het vervolg

Veel gestelde vragen

1. Heb ik een vooropleiding nodig?

Nee, je hebt geen vooropleiding nodig. Enige basiskennis en/of affiniteit met IT is voldoende.

2. Hoe kan ik me aanmelden?

Via een van de aanmeldknoppen van bovenstaande trainingen kun je je gegevens achter laten.

3. Hoeveel kost een training?

Iedere training van een week kost €500 exclusief BTW. Voor het volgen van meer dan één training krijg je €100 korting. 

4. Kan ik meerdere trainingen volgen?

Ja je kan meerdere trainingen volgen, elke training heeft een andere datum.

5. Hoe lang duurt de training?

De trainingen duren 5 dagen, van maandag t/m vrijdag. Ze beginnen om 9 uur en eindigen om 17.

6. Waarom kiezen voor een IT training bij techgrounds?

Bij TechGrounds leer je IT én softskills die nodig zijn voor een nieuwe carrière in IT.

Wat is Salesforce eigenlijk?

Salesforce is het nummer 1 platform voor customer relationship management (CRM) van de wereld. Het is een service as a software (SaaS) – wat betekent dat het een cloud-computing-, softwaredistributie model gebruikt dat applicaties host en deze online beschikbaar maakt. Salesforce is één grote database met veel verschillende lagen. Het optimaliseert elk bedrijfsproces waarbij klantinteractie plaatsvindt, zoals marketing, sales, commerce en klantenservice en nog veel meer.

Meer weten? Lees het volledige artikel via deze link.