IT trainingen van één week

“doe gratis, online en in groepsverband de basisvaardigheden op voor een nieuwe carrière als IT’ er”

De Trainingen

HTML/CSS

Bij deze training leer je de basis van HTML, CSS in combinatie met Bootstrap. Ook leer je hoe een beheerdersinterface (CMS) werkt en ga je aan de slag met een framework. De training vindt online plaats van maandag t/m vrijdag van 9 tot 12 uur en van 13 tot 17 uur maak je opdrachten.
gratis

IT fundamentals

Heb jij altijd al willen weten hoe een (wifi) netwerk werkt en hoe je die moet onderhouden en beveiligen? Met de training IT fundamentals leer je alle basis onderdelen van IT kennen. De training vindt online plaats van maandag t/m vrijdag van 9 tot 12 uur en van 13 tot 17 uur maak je opdrachten.
gratis

Wordpress

WordPress is een gratis interface waarmee je eenvoudig maar professioneel websites kunt maken. Het is een zeer gewilde vaardigheid die gemakkelijk te leren is. De training vindt online plaats van maandag t/m vrijdag van 9 tot 12 uur en van 13 tot 17 uur maak je opdrachten.
gratis

Online marketing

Heb jij altijd al interesse gehad in online marketing? Met deze training krijg je een introductie in Google Ads, SEO en leer je hoe je met Google Analytics meetbare marketing kan maken. De training vindt online plaats van maandag t/m vrijdag van 9 tot 13 uur en van 14 tot 17 uur maak je opdrachten.
gratis

Wat is NL leert door?

In samenwerking met  Technicom heeft Techgrounds een subsidie toegekend gekregen vanuit het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid om kosteloos leerpakketten, abonnementen, cursussen en trainingen aan te bieden. Hiermee kunnen wij jou GRATIS IT-trainingen van één week bieden waarin je de basisvaardigheden van IT leert. Binnen deze trainingen worden theorie, online materiaal en praktijkopdrachten gecombineerd. Een ideale manier om jouw kennis of skills uit te breiden en te updaten. Zorg dat je snel een keuze maakt uit de opleidingen want er is een beperkte beschikbaarheid. En als het scholingsbudget op is, kun je geen gebruik meer maken van deze regeling.

IT-trainingen die je leren te leren

Een van de onderdelen die je leert tijdens de IT-trainingen zijn leren te leren en peer-learning. Dit zijn vaardigheden die gewenst zijn binnen ieder IT-team. Onze trainingen sluiten daarom goed aan bij een van onze vervolgtrajecten in IT.

En je leert de project tools die IT’ers gebruiken

Binnen elke training is er aandacht voor projectmatig werken en het beheersen van professionele tools.

Het traject

Aanmelden

Meld je aan voor een van de 

trainingen 

Cursus

Volg gedurende één week

de training die jij hebt gekozen

Certificaat

Behaal een certificaat bij succesvolle afronding

 

Ga door!

Laat TechGrounds je 

adviseren voor het vervolg

Veel gestelde vragen

1. Heb ik een vooropleiding nodig?

Nee, je hebt geen vooropleiding nodig. Enige basiskennis en/of affiniteit met IT is voldoende.

2. Hoe kan ik me aanmelden?

Via een van de aanmeldknoppen van bovenstaande trainingen kun je je gegevens achter laten.

3. Hoe kan de training gratis zijn?

De trainingen vallen onder de subsidieregeling NL Leert Door. Daarin worden (online) scholingstrajecten gratis aangeboden zodat mensen tussen de 18 en 66 hun kennis en vaardigheden kunnen vergroten. TechGrounds voert deze trainingen uit in opdracht van Technicom.

4. Kan ik meerdere trainingen volgen?

Ja je kan meerdere trainingen volgen, alleen niet tegelijkertijd. 

5. Hoe lang duurt de training?

De trainingen duren 5 dagen, van maandag t/m vrijdag. Ze beginnen om 9 uur en eindigen om 17.

6. Waarom kiezen voor een IT training bij techgrounds?

Bij TechGrounds leer je IT én softskills die nodig zijn voor een nieuwe carrière in IT.

7. Ik heb een certificaat behaald, wat nu?

Dan kun je een vervolgtraject volgen bij TechGrounds of een andere opleider.