Op zoek naar IT-talent?

Ontdek verborgen talenten die de IT-wereld willen veroveren.

Vind IT-talent uit onverwachte hoeken

Techgrounds werft enthousiaste en ambitieuze omscholers, leidt ze op naar IT en verbindt hen met werkgevers.

Onze opleidingen worden samen met werkgevers vormgegeven, zodat de kennis en skills ook echt aansluiten bij de praktijk. We blijven betrokken bij onboarding en upskilling en ontzorgen voor zowel werkgever als werknemer. 

Wat maakt Techgrounds uniek?

Als dé broedplaats voor IT-talent biedt Techgrounds een totaalpakket:
Van eerste kennismaking met IT,  IT-oriëntatie én opleidingen, tot ondersteuning van omscholing bij externe opleiders. 

Trots op onze mijlpaal:

individuen begeleid naar hun IT-droom.
0

Techgrounders werken voor

“Dankzij Techgrounds krijgt ons personeelsbestand een betere man-vrouw balans.”

– Amanda van den Bergh (HR manager bij Sentia)

“Bij Squerist staat de mens op 1. Met onze diversiteit aan collega’s, van wie er inmiddels meer dan tien afkomstig zijn van Techgrounds, kunnen wij veel meer waarde bieden aan klanten dan alleen IT-kennis.” – Annika van Putten (Business Unit Manager bij Squerist)

“Bij Squerist staat de mens op 1. We delen passie voor IT, geloven in talent en kijken verder dan alleen een diploma of ervaring. Met onze diversiteit aan collega’s, van wie er inmiddels meer dan tien afkomstig zijn van Techgrounds, kunnen wij veel meer waarde bieden aan klanten dan alleen IT-kennis.”
– Annika van Putten (Business Unit Manager bij Squerist)

“ROC TOP werkt samen met Techgrounds in de werving van nieuwe medewerkers voor de servicedesk. Hierbij hebben we een interactieve speeddatesessie georganiseerd. Behalve dat zowel de collega’s als de kandidaten van Techgrounds veel plezier hebben gehad tijdens de speeddates, heeft dit ook nog eens geleid tot drie gemotiveerde nieuwe collega’s die vol enthousiasme een frisse start hebben gemaakt.” – Sabine Egberts (P&O adviseur bij ROC TOP)

“ROC TOP werkt samen met Techgrounds in de werving van nieuwe medewerkers voor de servicedesk. Hierbij hebben we een interactieve speeddate sessie georganiseerd. Behalve dat zowel de collega’s als de kandidaten van Techgrounds veel plezier hebben gehad tijdens de speeddates, heeft dit ook nog eens geleid tot drie gemotiveerde nieuwe collega’s die vol enthousiasme een frisse start hebben gemaakt.”
– Sabine Egberts (P&O adviseur bij ROC TOP)

“Ik vind Techgrounds echt een prachtig programma. Het staat gewoon als een huis en het is zoveel meer dan alleen maar een Salesforce traininkje. Techgrounds bereid je echt voor op een ander beroep. Die assesment om aan de opleiding te mogen beginnen is echt heel pittig, met als bijkomend voordeel dat ze iedere keer een hyper gemotiveerde groep hebben.” – Jeroen Petit (Country Leader Fluido BeNeLux & France)

“Ik vind Techgrounds echt een prachtig programma. Het staat gewoon als een huis en het is zoveel meer dan alleen maar een Salesforce traininkje. Techgrounds bereid je echt voor op een ander beroep. Die assesment om aan de opleiding te mogen beginnen is echt heel pittig, met als bijkomend voordeel dat ze iedere keer een hyper gemotiveerde groep hebben. Als je kijkt hoe de groep met elkaar omgaat! Dat zijn friends for life, echt super gaaf.
– Jeroen Petit (Country Leader Fluido BeNeLux & France)

“Hoeveel mensen hebben om de één of andere reden nooit hun school of studie afgemaakt? Het is toch doodzonde voor de sector als we geen gebruik maken van al die talenten. Waarom zou je twijfelen? Zeker voor de grote bedrijven, niet nadenken, gewoon doen.” – Richard Nieuwenhuis (COO bij Media.Monks)

“Hoeveel mensen hebben om de één of andere reden nooit hun school of studie afgemaakt? Het is toch doodzonde voor de sector als we geen gebruik maken van al die talenten. Waarom zou je twijfelen? Zeker voor de grote bedrijven, niet nadenken, gewoon doen.”
– Richard Nieuwenhuis (COO bij Media.Monks)

“De bewuste keuze van de omscholers én de opleiding door Techgrounds, geeft ons toegang tot een enthousiaste, nieuwe poule van potentiële collega’s. Techgrounds draagt hiermee bij aan het realiseren van onze groeiambitie én in de verwezenlijking van onze missie om de wereld een beetje beter te maken.” – Michel Sol (Operations Manager bij CISIS Implementatiemanagement)

“De bewuste keuze van de omscholers én de opleiding door Techgrounds, geeft ons toegang tot een enthousiaste, nieuwe poule van potentiële collega’s. Techgrounds draagt hiermee bij aan het realiseren van onze groeiambitie én in de verwezenlijking van onze missie om de wereld een beetje beter te maken.”
– Michel Sol (Operations Manager bij CISIS Implementatiemanagement) 

diversiteit in IT

Onze opleidingen

Cloud Engineer

Deelnemers leren de basis van Cloud, Python, Security en Linux. Ze specialiseren zich vervolgens tot Cloud Engineer of junior Data Engineer.

TechSupport

Deelnemers leren de basis van IT, networking en security. Ze halen hun eerste Microsoft 365 certificaat en ontwikkelen vaardigheden voor een optimale klantbeleving.

Salesforce CRM Specialist

Deelnemers leren de basis van CRM, user management en het Salesforce ecosysteem. Na het behalen van het eerste certificaat specialiseren zij zich tot Salesforce consultant of developer.

De missie van Techgrounds

De IT-arbeidsmarkt in balans brengen. We activeren verborgen talenten en zetten sterk in op diversiteit, met een speciale focus op vrouwen.

Techgrounds Academy bouwt bruggen. We verbinden gemotiveerde omscholers met werkgevers die fris en enthousiast IT-talent zoeken. 

Overweeg je partner te worden? Er zijn twee vormen:

Features

Talent partners

Friend

Samenwerking

Zoekt IT-talent en biedt baangarantie aan verborgen talent

Verbonden aan en investeert in de missie. 

Evt. zoekt IT-talent en biedt baangarantie aan.

Investering 

Betaling per matching

Jaarlijkse partner bijdrage vanaf €5000 excl. BTW.

Opleidingskosten

[link]

Partner ontvangt 10% korting op de opleidingskosten van alle opleidingen.

Kosten scouten & selectie

De kosten voor werving & selectie zijn verwerkt in de opleidingskosten. Indien er een baangarantie is gegeven en er is geen match, dan wordt er €1000 in rekening gebracht. 

De kosten voor werving & selectie zijn verwerkt in de opleidingskosten. Indien er een baangarantie is gegeven en er is geen match, dan wordt er €1000 in rekening gebracht. 

Extra onderdelen samenwerking

Beschikbaar stellen van tech buddy's voor omscholers

Voor deelnemers die bij de partner aan het werk gaan. 

Voor deelnemers die bij de partner aan het werk gaan. 

Pathways oriëntatieplatform beschikbaar voor eigen talent*

Met 10% korting op de reguliere prijs

Upskill leerplatform beschikbaar voor eigen talent

Met 10% korting op de reguliere prijs

Mogelijkheid tot scouten van verborgen talent met focus op diversiteit

Partner ontvangt een social return referentie vanuit Techgrounds (o.a. te gebruiken bij overheidsklanten en tenders)

Een kennissessie van 1 dag (twv €1750 excl. BTW) voor de organisatie: anders kijken naar IT-talent

Extra kennissessies zijn in te kopen met 25% korting

Waarom kiezen topwerkgevers voor Techgrounds?

Diversiteit

Onze talentenpool bestaat voor 50% uit vrouwen, met een rijke mix van leeftijden en culturele achtergronden.

Unieke perspectieven

Onze omscholers brengen niet alleen vers opgedane IT-kennis, maar ook waardevolle soft skills kennis, frisse inzichten en kennis van diverse culturen. Een garantie voor creativiteit en talentbehoud.

Topopleidingen

Samen met partners als AWS, Salesforce en Google bieden we een robuust IT-curriculum. Onze studenten bouwen een indrukwekkend portfolio en behalen internationaal erkende certificaten.

Wij ontzorgen

Onze leerwerkpaden leiden talenten stap voor stap naar hogere IT-rollen. Als werkgever krijg je toegang tot instapniveau talent dat zich kan bewijzen en zich verder wil ontwikkelen via ons upskilltraject.

Klaar om anders naar talent te kijken?

Laat je inspireren tijdens onze kennissessie over de kracht van diversiteit in IT. Meld je nu vrijblijvend aan!