Op zoek naar IT-talent?

Techgrounds schoolt om en leidt op tot IT-professionals.

Waarom werkgevers kiezen voor Techgrounds

Scouten verborgen IT-talent

Onze groepen bestaan voor 50% uit vrouwen met een focus op leeftijds- en culturele diversiteit. Zo brengen deelnemers een nieuw perspectief mee naar de IT-teams. We weten veel omscholers te bereiken die IT nooit eerder hebben overwogen en relevante softskills meenemen uit hun loopbaan.

Samenwerking met tech-partners

De opleidingen bestaan uit een stevig IT-curriculum, gemaakt in samenwerking met technologiepartners zoals AWS, Salesforce, Linkedin, Meta en Mediamonks. Deelnemers bouwen een portfolio op en/of halen meerdere certificaten.

Opleidingsprincipes

Het curriculum is volledig project-georiënteerd. Daarnaast is er een focus op soft skills en peer-learning. Lees hier meer over onze onderwijsprincipes.

Techgrounders werken voor

Techgrounds banner graffiti

De opleidingen van Techgrounds

Salesforce Specialist

Deelnemers leren de basis van CRM, user management en het Salesforce ecosysteem. Na het behalen van het eerste certificaat specialiseren zij zich tot Salesforce consultant of developer.

Cloud Engineer

Deelnemers leren de basis van Cloud, Python, Security en Linux. Ze specialiseren zich vervolgens tot Cloud Engineer of junior Data Engineer.

TechSupport

Deelnemers leren de basis van IT, networking en security. Ze halen hun eerste Microsoft 365 certificaat en ontwikkelen vaardigheden voor een optimale klantbeleving.

Agile Tester

We leiden zowel functioneel als automatische testers op. 

Techgrounds kijkt anders naar talent

Er zijn 50.000 vacatures in de IT en die hoeveelheid blijft alleen maar stijgen, terwijl er veel te weinig jonge IT’ers afstuderen. Tegelijk hebben velen in corona-tijd ontdekt dat ze een  andere carrière zouden willen. Een tekort aan IT’ers is niet nodig, als we anders kijken naar talent. Bij talentkweekvijver Techgrounds kijken we naar wat iemand kan en halen we obstakels weg, waardoor onvermoed toptalent de IT weet te vinden.

— Saskia Verstege,
Managing Director Techgrounds

Weten hoe we kunnen samenwerken?

Neem contact op met Mike!

Mike Rijkers

Partner Manager

Techgrounds Magazine

Techgrounds Magazine is een inspirerend en praktisch tijdschrift met tips en inzichten over (omscholing naar) IT. We hebben het gevuld met ervaringsverhalen van oud-omscholers, loopbaanprofessionals, werkgevers en learning coaches. Ben je of ken je iemand die omscholing overweegt? Bestel dan hier de eerste editie van Techgrounds Magazine:

Techgrounds Magazine bestellen